Lahked hooandjad täitsid Virtsu koolilaste unistuse

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rööbaspuud välijõusaalis. Foto on illustreeriv.
Rööbaspuud välijõusaalis. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Kui veel üleeile pärastlõunal oli ühisrahastusplatvormi Hooandja kaudu välijõusaali tarvis annetusi kogunud Lääneranna valla Virtsu kooli kaheksandike sihiks seatud 2200 eurost puudu paarsada eurot, siis samaks õhtuks oli soovitud summa lahkete annetajate abiga koos ja raha oli kogunenud loodetust rohkemgi.

Eilseks olid hooandjad toetanud Virtsu laste ideed 2280 euroga. Sihiks seatud 2200 eurost ülejääva raha eest on projekti eestvedajad lubanud muretseda koolile teisigi sporditarbeid. Välijõusaali jaoks raha kogumine kestab Hooandjas pühapäevani.

Lapsed ise panustavad unistuse elluviimisse aasta jooksul heategevuskohvikutes kogutud 600 euroga.

“Meie, Virtsu ja siitkandi inimesed, oleme juba ammu unistanud välijõusaalist. Virtsule lähim jõusaal on 25 kilomeetri kaugusel Lihulas. Välijõusaal oleks kõigile koolilastele ja harrastajatele kättesaadav igal aasta- ja kellaajal, seal saaks arendada lihaseid, füüsilist vastupidavust ja vaimu,” rääkisid koolilapsed hooandjatele saadetud abipalves. “Ilusate ilmadega on vahetundide ajal hea võimalus jätta nutiseadmed kõrvale ja teha selle asemel trenni.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles