Linnajuhid kohtuvad Raeküla rahvaga

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Vanakooli keskus.
Raeküla Vanakooli keskus. Foto: Urmas Luik

Esmaspäeval, 28. mail kell 18 kohtuvad Pärnu linna juhid Raeküla Vanakooli keskuses Raeküla rahvaga, et üheskoos arutada laienenud Pärnu olevikku ja tulevikku.

Vanakooli keskus ja Raeküla selts on selliseid kohtumisi korraldanud aastaid, et Raeküla rahval oleks linnas toimuvast parem ülevaade ja inimesed saaksid linnajuhtidele küsimusi esitada. „Sündmus on avatud ja sellest võivad tegelikult osa võtma tulla kõigi Pärnu linnaosade ja osavaldade esindajad,“ ütles keskuse juhataja Piia Karro-Selg.

Linnajuhid annavad ülevaate uuenenud omavalitsuse senisest käekäigust ja tulevikust. Linnapea Romek Kosenkranius keskendub probleemidele, mis eelmisel Raeküla rahvakoosolekul esile tõsteti, abilinnapead tutvustavad oma tööd ja lähiaastate tegemisi. Seejärel on kokkutulnutel võimalus linnajuhtidele küsimusi esitada ja neil omakorda rahvalt uurida, mida nad millestki arvavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles