Pärnu naiskond kohtub homme Tartu Tammekaga

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PJK naiskond.
PJK naiskond. Foto: Madis Sinivee /

Homme jätkub naiste jalgpalli meistriliigas seitsmes voor, kus pall pannakse mängu Tallinnas, Tartus ja Tilsis. Pärnu jalgpalliklubi mängib Tartu jalgpalliklubi Tammekaga Taaralinnas.

Pärnu treener Anastassia Morkovkina sõnas, et homme saab meeskond ülevaate, kas ollakse õigel teel. “Tartu on noor ja arenev võistkond ja olen kindel, et nende mängupilt paraneb päev- päevalt. Samad sõnad käivad meie kohta: töötame oma eesmärkide suunas,” rääkis ta.

“Tegu on väga jõulise ja distsiplineeritult kaitsva vastasega, kes kindlasti ei lase kergelt rünnata. Meie läheme realiseerima oma väravavõimalusi,” ei alahinnanud vastast Pärnu mängija Elizaveta Rutkovskaja.

Tammeka peatreener Maiko Tamme aga kinnitas, et sihikindlust säilitades on Tartu valmis pärnakaid vastu võtma. „Võistkonnana oleme tugevad. Saab olema huvitav: teine võimekas võistkond ühe nädala jooksul, kelle vastu ennast tõestada,” lausus Tamme.

Eelmisel hooajal võitis Pärnu omavahelised mängud kindlalt, alistades Tartu naiskonna 6:0 ja 8:0.

Mäng algab homme kell 13 Tartus Sepa kunstmuruväljakul ja seda vilistab Kristjan Kattus, teda abistavad Konstantin Orav ja Andres Lõhmus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles