Levadia kostitas Vaprust külma dušiga

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vaprus.
Pärnu Vaprus. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond sai meistriliiga 17. voorus Taaveti ja Koljati heitluses FCI Levadia vastu kirja küll värava, kuid suurest kaotusest see ei päästnud.

Vaprus suutis Levadia vastu seljataguse puhta hoida 21. minutit. Siis avas Aime Marcelin Gando Biala skoori. 

Pärnakatele olid kurvad avapoolaja lõpu- ja teise poolaja esimesed minutid, kui vastased lõid kolm väravat. 39. minutil tegi Roman Debelko seisuks 2:0, teise poolaja algul suurendas Biala eduseisu kolme väravani ja Jevgeni Kharin realiseeris penalti.

Vaprusele pakkus veidi rõõmu Rocco Mõti värav 75. minutil, ent seejärel sai Biala kirja oma kolmanda ja neljanda tabamuse ja nii tuli pärast kolmapäevast võitu FC Kuressaare üle võtta vastu külm dušš, mis väljendus tablool numbritega 6:1.

Pärnu meeskonna kaitsja Uku Kõrre tunnistas pärast mängu, et Vapruse masti võtsid maha Levadia kolm kiiret väravat avapoolaja lõpul ja teise alguses. „Täiesti välditavad väravad, eriti veel, kui tulevad väikese vahega,” arvas Kõrre. 

Pärnu meeskonna tabeliseisus olulises mängus sai FC Kuressaare Viljandis 3:1 võidu Tuleviku üle ja tõustes üheksandalt kohalt seitsmendaks. Vaprusel on 16 mängu järel kirjas seitse punkti, 15 matši mänginud Tallinna Kalevil on 11, Viljandi Tulevikul 12 ja FC Kuressaarel 13 punkti. FCI Levadia kerkis tänase võiduga 37 punktiga liidriks. Mäng vähem pidanud Nõmme Kalju kontol on 35 punkti ja FC Floral 33 punkti. Kaljul on võimalus õhtul taas liidriks tõusta, kui Hiiu mändide all võõrustatakse Paide linnameeskonda.

Vapruse järgmine mäng on 6. juunil Narvas, kus toimub veebruarikuise pakase tõttu edasi lükatud avavooru matš Transiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles