Küülikupidaja plaanib jäneseid rentima hakata

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küülikud on umbes kahekuused ja varsti ootab neid ees iseseisev elu. Praegu korjab Merike Varendi nende tarbeks heinamaalt sobivaid taimi, sest muidu sööks nad ära kõik, mis ette juhtub. Küülikute lemmikud on võilill, naat ja kõrrehein.
Küülikud on umbes kahekuused ja varsti ootab neid ees iseseisev elu. Praegu korjab Merike Varendi nende tarbeks heinamaalt sobivaid taimi, sest muidu sööks nad ära kõik, mis ette juhtub. Küülikute lemmikud on võilill, naat ja kõrrehein. Foto: Urmas Luik

Pärnu kesklinnast umbes veerandsaja kilomeetri kaugusel küülikufarmis on Merike Varendi loomi pidanud juba seitse aastat. Nüüd plaanib ta hakata kodujäneseid huvilistele eri perioodideks välja üürima.

“Inimene saab lemmikloomapidamist proovida ja tal ei ole endale jätmise kohustust,” selgitas Varendi ettevõtmise eesmärki. “See, kui lapsed saavad kellegi eest hoolitseda, suurendab nende empaatiavõimet.”

Laenutus sisaldab peale looma kohaletoomise ja äraviimise põgusat koolitust, küüliku eluaset ja muud sinna juurde kuuluvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles