PJK alistas punase laterna, Vaprus kaotas Tammeka noortele

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra Vaprusel tuli väravast noppida neli palli.
Vändra Vaprusel tuli väravast noppida neli palli. Foto: Regita Lepla

Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga B-tasandi turniiri 16. vooru mängus sai Pärnu jalgpalliklubi (PJK) meeskond võõrsil kindla võidu tabeli viimasel real paikneva FC Flora U19 meeskonna üle. Vändra Vaprus jäi kodus alla Tartu Tammeka U21 esindusele.

PJK läks Tallinnas FC Flora U19 tiimi vastu Hevar Aasa väravast juba kuuenda minutil kohtumist juhtima. Napp edu püsis üle tunni, siis läks lahti väravasadu.

Kui tiksuma hakkasid kümme viimast minutit, lõid Igor Mohhov ja Risto Pärnat väikese vahega mõlemad ühe värava. Veidi põnevust tõi mängu veel Flora mängija Gerd Eston Sepa tabamus, mis vahet vähendas, kuid seejärel oli täpne Joonas Sild, kes esimesel üleminutil pärnakate 4:1 võidu vormistas.

Vändra Vaprus jäi koduväljakul Tartu Tammeka U21 meeskonna vastu tunniga kolmeväravalisse kaotusseisu. Ranet Lepik vähendas 61. minutil vahe kahe väravani, kuid peagi seadsid tartlased taas sisse kolmeväravalise edu. Lepik lõi 82. minutil veel teise värava, kuid enamaks ei olnud Vändra meeskonnal jaksu ja nii sai Tammeka U21 esindus kirja 4:2 võidu.

PJK hoiab turniiritabelis 24 punktiga viiendat kohta, 16 punkti kogunud Vaprus aga seitsmendat.

Mõlemad Pärnumaa meeskonnad jooksevad järgmisel korral platsile 9. juunil. PJK võõrustab Tammeka U21 meeskonda ja Vändra ootab külla turniiri täiseduga juhtivat Tallinna Legioni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles