Sõudjad liuglesid Prantsusmaa vetel Euroopa tippu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annabel Aroni (vasakult teine) ja Grete Alttoa EMi viies koht pakkus rõõmu ka koondise treeneritele Ingrid Võsule ja Matti Killingule.
Annabel Aroni (vasakult teine) ja Grete Alttoa EMi viies koht pakkus rõõmu ka koondise treeneritele Ingrid Võsule ja Matti Killingule. Foto: Roman Lutoškin

Põhja-Prantsusmaal Grave­lines’is noorte ­Euroopa sõudemeistrivõistlustel särasid neidude paarisaeru kahepaadil pärnakad Annabel Aron ja Grete Alttoa. Ühepaadil võistelnud Greta Jaanson tunnistas, et haiguse tõttu jäi soovitud tulemus saavutamata.

Aron ja Alttoa pingutasid kahe­ päevaga kolmes sõidus ja pääsesid A-finaali. Lõppvõistlusel jäädi meistriks tulnud prantslannadele küll ligemale 15 sekundiga alla, kuid Euroopa viies koht on kõva sõna.

Jaanson läbis kahe päeva vältel võistlusdistantsi neli korda. Poolfinaalis jäi ta viimaseks, esikohast lahutas teda kaheksa sekundit. B-finaalis saavutas ta aga kolmanda koha, kokkuvõttes tuli ta Euroopa üheksandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles