Kutsehariduskeskuses tuleb arutelu taastuvenergia teemal  

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme arutletakse Pärnumaa kutsehariduskeskuses tulevikuenergia teemal. Pildil demostreerib Enno Tamm taastuvenergiaallikat.
Homme arutletakse Pärnumaa kutsehariduskeskuses tulevikuenergia teemal. Pildil demostreerib Enno Tamm taastuvenergiaallikat. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

PKHK avalike suhete juhi Anneli Rabi sõnade kohaselt on diskussiooni fookuses fotoelektriliste süsteemide eriala ehk päikesepaneelide paigaldaja ja taastuvenergia laiemalt. Arutletakse tulevikuenergeetika ja päikeseenergia tasuvuse üle ning otsitakse poolt- ja vastuargumente. Vestlust juhib Urmas Vaino.

Üritusele on registreerinud umbes 50 huvilist, kelle seas ettevõtete ja organisatsioonide, kutse- ja põhikoolide, kutsekoja ja linnavalitsuse esindajad. Mõttevahetusel osalevad näiteks Eesti Energia esindajad, Eesti päikeseelektri assotsiatsiooni liikmed, kinnisvaraarendajad ja ehitusettevõtjad.

Oodatud on nii tööandjad, ehitajad, õppida soovijaid ja muud asjast huvitatud, üritus on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles