Lääneranna mudilased tähistavad lastekaitsepäeva laulu- ja tantsupeoga

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastekaitsepäeval, 1. juunil saavad taas kokku Lääneranna valla kõikide lasteaiarühmade mudilased, et üheskoos pidada üks tore laulu- ja tantsupäev.
Lastekaitsepäeval, 1. juunil saavad taas kokku Lääneranna valla kõikide lasteaiarühmade mudilased, et üheskoos pidada üks tore laulu- ja tantsupäev. Foto: Gerda Eha

Lastekaitsepäeval, 1. juunil kohtuvad taas Lääneranna valla kõikide lasteaiarühmade mudilased, et üheskoos lustida laulu- ja tantsupäeval.

Mullu Lihula lasteaia 45. aastapäeva tähistamisest alguse saanud peost hakkab kujunema traditsioon, sest ka tänavu 1. juunil saavad Lihulas kokku kõigi Lääneranna valla lasteaedade mudilased.

Tavakohaselt algab laulu- ja tantsupäev rongkäiguga. Kell 16.30 kogunevad mudilased Lihula muusika- ja kunstikooli juurde, et kell 16.45 hakata koos liikuma Lihula laululava poole, kus kell 17 algab tantsu- ja laulupidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles