Ohtlikud mängud: lapsed istusid sõiduteel

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalvõrgustiku Facebook grupis Märgatud24 Pärnus avaldati foto keset sõiduteed istuvatest lastest.
Sotsiaalvõrgustiku Facebook grupis Märgatud24 Pärnus avaldati foto keset sõiduteed istuvatest lastest. Foto: Märgatud24 Pärnus

Sotsiaalvõrgustiku Facebook grupis Märgatud24 Pärnus avaldati foto keset sõiduteed istuvatest lastest. Politsei käis pärast postituse ilmumist kooliõpilastega rääkimas.

„Märgatud Pärnu Tammsaare kooli õpilasi Veeparadiisi bussipeatuse sõiduteel enda “andeid” proovile panemas. Täiskasvanud seisid lihtsalt kõrval. Minu ütluse peale tuldi küll teelt ära, aga õigust jäi neil ülegi,” kirjutas postituse autor.

Lääne prefektuuri noorsoopolitseiniku Kristel Jürgensi sõnutsi andis kool keset teed istunud õpilastest politseile teada.

„Käisin koolis nende noortega vestlemas. Selgitasin neile, et sellise käitumisega tekitavad nad liiklusohtliku olukorra ja kunagi ei või teada, kust ja kui kiiresti mõni sõiduk läheneb,” ütles Jürgens.

Noorsoopolitseinik lisas, et inimestest, kes jäävad silma riskiva käitumisega, tuleb politseile kindlasti teatada.

„Niimoodi saab politsei nendega vestelda ja selgitada sellise käitumisega kaasnevaid ohte,” lausus Jürgens.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles