Võidutule toovad Pärnumaale neli kaitseliitlast

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidutule toovad paraadilinnast Pärnusse (vaasakult) Anet Kesküla, Karme Tammist, Rait Vaeno ja Karl Mumme.
Võidutule toovad paraadilinnast Pärnusse (vaasakult) Anet Kesküla, Karme Tammist, Rait Vaeno ja Karl Mumme. Foto: Erakogu

Kaitseliidu Pärnumaa malev usaldab paraadilinnast Tallinnast võidutuld tooma Rait Vaeno, Karme Tammisti, Karl Mumme ja Anet Kesküla.

Vaeno on Kaitseliidu kauaaegne liige, kes pikka aega on tegutsenud noortejuhina ja panustanud maleva ajaloo jäädvustamisse.

Tammist kuulub Naiskodukaitse Pärnumaa ringkonna liikmete sekka ja Saarde jaoskonna juhatusse. Ta täidab Kaitseliidu staabiassistendi ülesandeid, on aktiivne noortejuht, aitab suurendada kodukoha elanike ohutust ja kaitsetahet.

Pärnumaa ringkonna kodutütar Kesküla paistab silma spordisaavutustega, ta on kodutütarde Ursa Majori rühmast ja osalenud võistlustel edukalt nii kodu- kui ka välismaal.

Noorte kotkaste Pärnumaa maleva tuletoojaks valitud Mumme tegutseb Audru rühmas. Ta on edukas spordis, teeb bändi ja mängib pilli.

Pärnus tähistatakse võidupüha maakaitsepäevaga Rüütli platsil ja võidutuli jõuab siia kava kohaselt kell 15.30, toimub Kaitseliidu Pärnumaa maleva pidulik rivistus. Kellel kaasas latern või muu vahend, saab viia Eesti Vabariigi sünnilinnas võidutulest läidetud leegi ühes, sest rahvakalendris on 23. juuni jaanilaupäev. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles