Endla näitleja mängib uues Eesti lühifilmis peaosa

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla näitleja Sten Karpov mängib peaosa Eesti lühifilmis “Karv”.
Endla näitleja Sten Karpov mängib peaosa Eesti lühifilmis “Karv”. Foto: Brit Maria Tael

Laupäeval alustas Stellar Film Black Box Studios Eesti lühifilmi “Karv” filmivõtetega, kus peaosatäitjat ja ühtlasi ainukest tegelast Leod mängib Endla näitleja Sten Karpov.

Õudusfilmi “Karv” autor ja režissöör on noorema põlvkonna filmilooja Oskar Lehemaa, operaator Ivar Taim ja kunstnik Triin Valvas.

Lehemaa on tuntust kogunud Youtube‘i huumorikanalil Nöök levinud sotsiaalkriitiliste Kapten Eesti ja Ühe OÜ lugude sketsidega. Ta on lavastanud kümneid reklaame ja tegutseb praegu täispika nukufilmi “Vanamees” kaasrežissöörina. “Karv” on Lehemaa debüütfilm.

Linateos jutustab loo kiilanemise tõttu kompleksides vaevlevast  Leost, kes proovib müstilist juuksekasvuseerumit, mis põhjustab tema kehas groteskseid moondeid. Nüüd peab ta muudatused peatama, enne kui kaotab oma viimasedki juuksekarvad või midagi palju enamat.

Filmis on oluline koht väga kõrgel tasemel teostatavatel eriefektidel, mille loomisse on kaasatud grimmikunstnik Liisi Roht, kaskadöör Roman Neso Laupmaa ja järeltootmise stuudio Postworks.

“Karva” produtsent on Evelin Penttilä ja toodab filmistuudio Stellar Film OÜ.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles