Räämakaid kutsutakse koduuksi avama

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma rahva oma päeva eesmärgiks on tuua kokku Pärnu suurima linnaosa elanikud ja asutused, et vahetult suhelda, kultuuri nautida, tõsta kogukonnavaimu ning oma linnaosa paremini tundma õppida.
Rääma rahva oma päeva eesmärgiks on tuua kokku Pärnu suurima linnaosa elanikud ja asutused, et vahetult suhelda, kultuuri nautida, tõsta kogukonnavaimu ning oma linnaosa paremini tundma õppida. Foto: URMAS LUIK / PRNPM/EMF

Pärnu linnaosakeskus Nooruse maja ootab ideid ja osalejaid, muutmaks 14. juulil Rääma rahva oma päev veel mõnusamaks kogukonnaürituseks.

Rääma rahva oma päeva eesmärk on tuua kokku Pärnu suurima linnaosa elanikud ja asutused, et vahetult suhelda, kultuuri nautida, tõsta kogukonnavaimu ja linnaosa paremini tundma õppida.

Eelmisel aastal käis sel peol tuhatkond inimest, kes said osa Nooruse maja suveaia kultuuriprogrammist ja laadast, külastasid avatud kodusid ja kodukohvikuid ning tutvusid Rääma linnaosaga giidituuridel.

Tänavu soovitakse linnaosapäev veel laiemalt ette võtta ja seepärast palub Nooruse maja direktor Uudo Laane aktiivsetel räämakatel endast juba praegu teada anda.

“Ootame Rääma elanikke, kes tahaksid oma õues avada kodukohvikuid, korraldada garaažimüüke ja hoovikontserte, näidata huvilistele oma ilusat aeda, põnevat kollektsiooni või hobi,” kutsub Laane tragisid kodanikke oma panust andma. “Tahaksime kaasa haarata ka Rääma kandi ettevõtted, mis võiksid sel päeval uksed linnarahvale avada ja oma tegemisi tutvustada.”

Ideed ja ettepanekud palutakse saata aadressil info@noorusemaja.ee. Infot kogukonnapäeva kohta leiab lehelt omapaev.weebly.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles