Horoskoop, 6. juuni 2018

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Kontrolli topelt üle kogu ­informatsioon, mis sinuni laekub, sest miski ei klapi. Võimalik, et oled justkui udus või fantaasiamaailmas.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Oled sodiaagimärkide finantsvõlur ja keskendud ­rahaasjadele. Ette tuleb omajagu segadust. Sul ei pruugi olla kõiki fakte.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Raske on iseendaks jääda, kuna sind võidakse vääriti mõista. Vahest saad isegi millestki valesti aru.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Paljud inimesed on segaduses, kaasa arvatud sina, kuna sul ei pruugi olla täit üle­vaadet oma elus toimuvast.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Mõni sõber või grupiliige teeb midagi, mis ei meeldi sulle. Usalda sisehäält. Kui mõtled, et miskit kahtlast on teoksil, tõenäoliselt nii ongi.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Ära võta liiga tõsiselt seda, mida ülemustel, vanematel või muudel autoriteetidel sinu­ kohta öelda on. Nemadki ei pruugi kõigest täpselt aru saada.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Ära usu kauneid sõnu, eriti neilt, kes on seotud poliitika ja religiooniga. Mõni inimene soovib sind enda poole meelitada.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Kui lahendad finantsprob­leeme, mis on seotud vara, maksude, võlgade või pärandiga, vaata veel kord hoolega üle kõik, mis võib segadust põhjustada.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Tunned pettumust või valmistad seda ise kellelegi. Ära ole kellegagi karm, kuna möödarääkimisi võib tulla mõlemalt poolt.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Kontrolli tööasjad topelt üle, sest suhtlemises esineb praegu tõrkeid. Kuuldu ei pruugi olla see, mida on öelda tahetud.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Pettud romantikas, kuid pea meeles, et väljendamata ootu­sed toovad alati kaasa kibedust. Ära mängi selgeltnägijat ega eelda seda teistelt.

KALAD (19. II – 20. III)

Lükka edasi tähtis perekondlik diskussioon. Täna leiad vaid kaasatundmist või vääritimõistmist. Ei ole hea päev tegutseda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles