Kiiruskaamerate ette jäi hulganisti välismaalasi

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Are kiiruskaamera.
Are kiiruskaamera. Foto: Mailiis Ollino

“Pärnumaa kaamerate tuvastatud rikkumiste kohta saadeti mais välja üle 2700 trahviteate, millest veidi üle poole on koostatud välismaa registreerimismärkidega sõidukitele,” ütles politsei- ja piirivalveameti teabehaldusbüroo liiklusmenetlusteenistuse vanem Toomas Kaarepere. Enim rikkumisi fikseeriti tema sõnutsi Are alevikus, kus kaks kaamerat paikneb 50 kilomeetri alas, ja Libatse külas, kus kiirust mõõdetakse 70 kilomeetri alas ühest postist mõlemas suunas.

“Selle aasta viie kuuga on politsei saatnud 33 765  trahviteadet kiiruskaamerate tuvastatud sõidukiiruse ületamiste kohta, neist 11 106 trahviteadet mais,” rääkis Kaarepere.

Veebruari lõpus Lääneranna vallas Hälvati külas tööd alustanud kahe kiiruskaamera tuvastatud rikkumiste kohta on Kaarepere sõnutsi saadetud üle 600 trahviteate, millest mais veidi üle 200 trahviteate. “Selles kohas on suurim lubatud sõidukiirus 90 kilomeetrit tunnis ja valdavalt ületavad kiirust Eesti numbrimärkidega sõidukid,” nentis Kaarepere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles