Eesti 200 asub juhtima pärnumaalane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Raave Taxify juhina.
Henrik Raave Taxify juhina. Foto: Liis Treimann

Äsja loodud poliitilise liikumise Eesti 200 tegevjuhiks saab Lääneranna vallast pärit ettevõtja Henrik Raave, kelle ülesanne on liikumise tegevust koordineerida ja kontori meeskonda juhtida.

Raave on juhtinud OÜ Taxify Eestit ja AS City Motorsit, viimased kuus aastat panustanud kodukoha ellu, korraldades Kidises kultuuriüritusi, kuuludes Paadrema külaseltsi juhatusse ja olles Paadrema Püha Kolmainu koguduse toetajaliige. 2017. aastast kuulub Raave Saku vallavolikokku.

“Ma olen olnud mitme väga suureks kasvanud organisatsiooni alguse juures ja see on alati olnud põnev ja proovile panev. Seda kõike on oodata Eesti 200 puhul,” ütles Raave.

“Meil on plaanis organisatsiooni juhtida idufirmalikult ja läbipaistvalt, olla efektiivne ja tulemustele orienteeritud ning leida innustust liikmete õhinast ja ambitsioonikusest.”

Uue poliitilise liikumise sünd on Raave hinnangul Eestis praegu hädavajalik. “Igale ettevõtjale ja juhile on ilmselge, et Eesti poliitikas on vaja põhimõttelist muutust. Eestil puudub pikaajaline plaan, mille paikapanekuks on viimane aeg. Pika vaateta tehakse muutusi lihtsalt muutuste pärast ja on vaid aja küsimus, mil Eesti kaotab maailmas eesrindliku ja efektiivse riigi positsiooni,” ütles Raave.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles