73 õpilast lõpetab medaliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi kuldmedalist Signe Tohv, kes istus koolipinki paarikümneaastase pausi järel, soovib jätkata õpinguid eripedagoogika vallas.
Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi kuldmedalist Signe Tohv, kes istus koolipinki paarikümneaastase pausi järel, soovib jätkata õpinguid eripedagoogika vallas. Foto: Mailiis Ollino

Signe Tohv, kellel põhikooli lõpetamisest on möödas juba paarkümmend aastat, otsustas haridusteed pere ja töö kõrvalt jätkata ning tegi seda nii edukalt, et lõpetab tänavu Pärnu täiskasvanute keskkooli kuldmedaliga.

10. klassi astudes ei kujutanud Tohv ette, et kolme aasta pärast tunnistatakse tema õppeedukus suisa kullavääriliseks, aga kui koolipinki sai juba istutud, tekkis motivatsioon hästi õppida. “Kui sai juba kooli mindud, tuleb seal õppida täie rauaga,” ütles ta, lisades, et pingutama sundisid klassikaaslasedki. “Ei saa teistest ju kehvem olla. Mis mõttes tema saab viie ja mina ei saa?”

Nüüd tunneb Tohv heameelt, et kuldmedaliga lõpetab, sest see annab kinnitust, et ta sai hakkama ja veel väga hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles