Mahukas galerii: grill-liha hõng ja kena ilm meelitasid rahva Vallikääru aasale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba 18. korda pakub hea toidu festival Grillfest huvitavaid maitseid, eri esinejaid ja rohkelt meelelahutust Pärnus Vallikääru aasal.

Täna ja homme toimub Vallikääru aasal Eesti suurim grillifestival, mis pakub gurmaanidele erisuguseid toite, õpikodasid, koolitusi ja tasuta meelelahutust.

“Moodsal ajal grillitakse toitu seinast seina. Liha on kahtlemata põhiline. Täna hommikulgi, kui läksime esimese bändi Pööloy Gläänziga sööma ja küsisin, mida sööme, siis vastati ühest suust: “Liha!”. Aga vegan on märksõna igatahes ja veganirestoranid on meil esindatud,” rääkis ürituse korraldaja Auris Rätsep.

Kui eelmine aasta pakuti erilise maitseelamusena haikala, siis seekord antakse rahvale proovida Eesti vetesse tunginud võõrliiki ümarmudilat. “Ümarmudil on meil seekord suur staar, keda Vladislav Koržets siin küpsetab,” ütles ta.

Rätsepa sõnutsi ei aeta enam taga toidupakkujate numbrit, kuna Vallikääru aasa mahutavusel on piirid. “Aga meil on üle 300 toidupakkuja ja 30 000 ruutmeetrit on täidetud. Suuremaks me ei saa seda ajada,” selgitas Rätsep.

Reedel veerand neli peab 21kordne Eesti meister kabes Arno Uutma festivalil suure kabesimultaani. Kohal on saate “Eesti otsib superstaari” vastne võitja Uudo Sepp ja finalistid Sissi Nylia Benita, Merilin Mälk, Anette Maria Rennit, Hele-Mai Mängel ja Jennifer Marisse Cohen.

Samuti võtavad Grillfestist osa Pärnu operatiivmeeskonnad, kes tutvustavad Maxima laval ohutuse põhitõdesid täna kell 15 ja homme kell 16. “Suve saabudes haaravad ilus ilm, sõbrad ja mõnusad toimetused meid endasse ja seejuures kipume tihti ära unustama iseenda ja teiste ohutuse. Grillfestil toome vaatajate silme ette selle suve halvima päeva. Päeva, mil kõik läheb valesti, sest kõik lihtsad põhitõed ohutusest on läinud meelest,” selgitas ettevõtmist Lääne päästekeskuse ennetaja Kristi Kais.

Grillfestile pääseb tasuta.

Vaadake galeriid festivali esimesest päevast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles