Galerii: välismaalased parkisid Ferrarid Rüütli tänavale jalakäijate alale ja läksid pubi terrassile einestama

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Rüütli tänava jalakäijate alale parkis reede õhtupoolikul kaks Rootsi numbrimärgiga Ferrarit, mille omanikud läksid Bisoni pubi terrassile lõõgastuma.

Üks autoga saabunud meestest ütles, et nad tulid osa võtma auto24ringil toimuvast Ferraride ringrajasõidust.

Jalakäijate alale parkimist põhjendasid nad sellega, et kõrvaltänavalt, millel autod tohivad sõita, Rüütli tänavale pöörates ei näinud nad keelumärke.

Kuna Ferraride juhid olid söögikohas alkoholi tarvitanud, lasi politsei restorani teenindajal luksusautod mujale toimetada. Politsei pressiesindaja sõnutsi transportis teenindaja Ferrarid söögikoha lähedale majutusasutuse juurde, kus seltskond ööbib.

Teenindaja ütlust mööda põhjendasid juhid alkoholitarvitamist sellega, et nende päritoluriigis on lubatud autot 0,2promillise joobega juhtida.

Ühel Ferraril erinesid esimene ja tagumine numbrimärk. Juht põhjendas asjaolu sellega, et ralli ajal taga sõitja ei näeks, kellega tegu.

Pärnu linna meedianõunik Teet Roosaar kinnitas, et linnavalitsus pole Rüütli tänava jalakäijate alal parkimiseks endiselt luba andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles