Fotod: Vapruse poisid tunnistasid Manchester Unitedi ja Liverpooli paremust

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vapruse jalgpalliklubi 2007. aastal sündinud poiste tiim osales Lätis kõrgetasemelisel Liepaja kevadturniiril. Teiste hulgas läksid nad vastamisi Manchester Unitedi ja Liverpooli eakaaslastega.

Vähe sellest. Manchesteri tiimi eest jooksis meie poiste vastu väljakule Giggs ise. Mõistagi polnud tegemist Manchester Unitedi legendaarse vasakpoolkaitsja Ryan Giggsiga, vaid tema poja Zachiga.

Nii Manchesteri kui Liverpooli palluritelt pidid pärnakad vastu võtma 0:2 kaotuse. Ise olid Taavi Midenbriti ja Margus Põldsaare juhendatavad Pärnu poisid sama skooriga üle Tšehhi Slavia Karlovy Vary tiimist.

Vaprus sai alagrupis kirja võidu, kaks viiki ja niisama palju kaotusi. See andis alagrupis kuue tiimi hulgas neljanda koha.

Alagrupi mängude tulemuste põhjal seati 18 tiimi uuesti kolme kuuesesse rühma. Paremuselt teises grupis pidid Pärnu poisid vanduma alla kõigile viiele vastasele. 

Pärnu suurim väravakütt oli Matthias Limberg, kes lõi vastaste väravavõrku kolm palli.

Vapruse jalgpalliklubi noortetiim poseerimas pärast mängu FC Liverpooli eakaaslastega.
Vapruse jalgpalliklubi noortetiim poseerimas pärast mängu FC Liverpooli eakaaslastega. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles