Pärnu võrkpalliklubi palkas Läti koondislase

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti rahvuskoondise nurgaründaja Atvars Ozolinš (vasakul).
Läti rahvuskoondise nurgaründaja Atvars Ozolinš (vasakul). Foto: Pärnu võrkpalliklubi

Pärnu võrkpalliklubi lõi uueks hooajaks käed Läti rahvuskoondise 19aastase nurgaründaja Atvars Ozolinšiga, kes eelmisel hooajal pallis OC Limbaži/MSG võistkonnas.

Pärnu meeskonna peatreeneri Avo Keele sõnutsi on Ozolinš noor mängumees, kelle tugevad küljed on blokk ja rünnak.

Pärnu võrkpalliklubi meeskond palkas Läti rahvuskoondise 19aastase nurgaründaja Atvars Ozolinši, kes eelmisel hooajal pallis OC Limbaži/MSG võistkonnas.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond palkas Läti rahvuskoondise 19aastase nurgaründaja Atvars Ozolinši, kes eelmisel hooajal pallis OC Limbaži/MSG võistkonnas. Foto: Pärnu võrkpalliklubi

“Märt Tammearu, kes on perspektiivikas mängija, lahkus. Tõime teise perspektiivika mängija tema asemele,” ütles Keel.

Pärnu võrkpalliklubi mänedžeri Reio Tilga jutu järgi otsib meeskond uueks hooajaks enda ridadesse nurga- ja diagonaalründajat.

“Vaatame ringi nii kodu- kui välismaal. Praeguse seisuga me veel kellegagi kätt ei löö,” seletas Tilk. “Lootsime, et saame jaanipäevaks meeskonna komplekteeritud, aga kipub minema nii, et mängijate otsimine kestab augustini.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles