Linn avas ettevõtlustoetuste suvise taotlusvooru

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha. Foto on illustratiivne.
Raha. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Pärnu linn avas ettevõtlustoetuste teise vooru, taotluste esitamise tähtaeg lõpeb 30. juunil.

Toetuse taotlusi saavad esitada Pärnus tegutsevad ettevõtted. Toetuse eesmärk on tugevdada ettevõtete konkurentsivõimet ja seeläbi elavdada linna ettevõtlust.

Ettevõtlustoetust võib kasutada eksperdi kaasamiseks toote- ja teenusearenduse ning tehnoloogiaalasel nõustamisel, toote- ja teenusearendusprojektide koostamiseks, ekspordiplaanide koostamiseks, turu- ja tasuvusuuringute tegemiseks, töisteks täienduskoolitusteks, koolitusvisiitideks, välismesside külastamiseks ja nendel osalemiseks.

Toetussumma alammäär on 1000 ja ülemmäär 5000 eurot taotleja kohta kalendriaastas. Taotluse eelarves peab olema näidatud omafinantseering, mis moodustab vähemalt 30 protsenti projekti kogumahust.

Projekt tuleb ellu viia 12 kuu jooksul toetuse eraldamise otsusest, mille ekspertkomisjoni ettepanekul teeb linnavalitsus. Toetus makstakse välja pärast projekti ellu rakendamist.

Pärnu linnavalitsus on ettevõtlustoetust pakkunud 2012. aasta sügisest.

Lisainfo ja taotluse vorm on kättesaadav Pärnu linna veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles