Horoskoop, 12. juuni 2018

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Tuleb rõõmus ja meeleolukas päev, kuna oled ergas ja energiline ning sul nupp nokib.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Pulbitsed ideedest, kuidas raha teenida, seega tuleb edukas päev äris. Sul võib tärgata huvi piiritaguste ettevõtmiste vastu.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Kuu on sinu tähemärgis ühes Marsiga, andes sulle ohtralt energiat. Otsi mooduseid, ­kuidas muutuda paremaks ­inimeseks ja kodu mõnusamaks paigaks muuta.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Sul on palju teemasid, millele keskenduda. Oled vastuste ­väljakaevamises ja lahenduste otsimises võimekas.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Sõpradega vestlemine tõstab tuju. Inimestele meeldib su energia. Nüüd on õige aeg haarata rühma liidri roll.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Eraelu detailid võivad avalikkuse ette sattuda. Ülemused, vanemad ja ülejäänud olulised inimesed teavad sinu kohta ­infot, mida eelistad oma teada jätta.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Täna on oivaline päev reisimiseks. Veel on sobilik päev haridustee jätkamiseks, kuna sul jätkub indu, et lõpetada uurimused ja teha valmis kirjatööd.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Arutelud jagatud vara, pärandite ja muu sellelaadse üle kulgevad edukalt, kuna inimesed on valmis sulle tähelepanu pöörama. Tead, mida soovid saavutada.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Tuleb sobiv päev jutustada ja sõpradega aega veeta. Sinu elavus paelub kaaslasi ja muudab kõik suhtlused sujuvaks. Naudi päeva!

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Reisiplaanide tegemine läheb igati edukalt. Naudi sporti, piknikke, grillimist ja lastega ajaveetmist. On oodata lõbusat päeva!

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Perekondlikud arutelud on ­positiivsed ja sisukad. Nais­sugulastest võib palju abi olla.

KALAD (19. II – 20. III)

Oled aktiivne ja tahad väga ­suhelda, kuna sul on midagi öelda. Soovid kohe asjade tuumani jõuda, mitte tühja jutu peale aega raisata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles