Bussiliini katse jätab kolm peatust vahele (1)

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii mõnigi lapsevanem valis võsukese huviringi, pidades silmas, et ­sinna oleks mugav bussiühendus. Nüüd aga tuleb vähemalt suvel harjuda uue olukorraga. Pilt on illustratiivne.
Nii mõnigi lapsevanem valis võsukese huviringi, pidades silmas, et ­sinna oleks mugav bussiühendus. Nüüd aga tuleb vähemalt suvel harjuda uue olukorraga. Pilt on illustratiivne. Foto: Gertrud Alatare

Selleks et Pärnu ja Audru inimesed pääseksid Valgeranda ühistranspordiga, muutub homsest linnabussi number 25 sõidugraafik nii, et buss suundub Valgerannast otse Audrusse ega sõida enam Põllu teel. Need inimesed, kes elavad nende kolme peatuse lähedal, mille buss vahele jätab, ei saa koju ühissõidukiga ja peavad senisest märksa pikema tee jalgsi ette võtma.

Liinivõrgu ümberkorraldamine tekitab kohalikes elanikes segadust. Pärnu linna ja Audru valla ühinedes pikendati linnaliini number 25 Audru koolini, et õpilastel oleks kooli ja tagasi minna mugavam ning nad saaksid sõita Pärnu haiglasse.

“See on hea võimalus näiteks Audru inimestel suvel rannas käia,” tõdes Pärnumaa ühistranspordikeskuse ­vanemlogistik Toomas Talts. Muudatuse tulemusena ei sõida buss homsest 20. augustini enam Kurgo, Koti ja ­Käreda peatusest läbi ja see panebki kohalikke muretsema.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles