Uus Itaalia restoran ei karda konkurentsi

Karin Allik
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu sebivad Umberto restorani ruumides veel ehitusmehed. Ilmet hakkab võtma arhitektuuribüroo kujundatud interjöör.
Praegu sebivad Umberto restorani ruumides veel ehitusmehed. Ilmet hakkab võtma arhitektuuribüroo kujundatud interjöör. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu kesklinna kaubamaja Port Artur 2 katusel on juba mõnda aega näha olnud sagimist ja käinud vilgas ehitustöö. Nüüd on kindel: uuele korrusele tuleb juuli lõpuks restoran.

Port Arturi tegevjuhi Mari-Liis Lembitu sõnutsi rajatakse katusekorrusele Itaalia restoran, baar ja gurmeepood Umberto. Restoran hakkab pakkuma autentset Itaalia toitu, nii pitsat kui pastat. “Umbertot on plaanis lahti hoida hommikust öötundideni, mil valitud õhtutel kuuleb elavat muusikat,” ütles tegevjuht.

Praegu sebivad söögikoha ruumides veel ehitajad. Ilmet hakkab võtma KUU arhitektuuribüroo kujundatud valgusküllane ja trendikas interjöör, paika on saanud ka puuküttega pitsaahi. Ümber ehitatakse Port Artur 2 tagumine sissepääs, kust peaks edaspidi katusekorrusele jõudma lifti abil. Samuti loodetakse tulevikus korrus ühendada parkimismajaga, sinna hakkab viima galerii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles