Superkrossi karikasari jätkub Laitse rajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra poisid Armin-Marlon Mängel (nr 71) ja Marten Põder (nr 3) juhivad viie etapi järel noorteklassis superkrossi karikasarja võrdsete punktidega.
Vändra poisid Armin-Marlon Mängel (nr 71) ja Marten Põder (nr 3) juhivad viie etapi järel noorteklassis superkrossi karikasarja võrdsete punktidega. Foto: Pille Russi

Pärnumaa tehnikaspordiklubi Erki Sport superkrossi karikasarja kuuendal etapil jahivad autosportlased pühapäeval Laitse rallipargi rajal viies masinaklassis Auto Stock OÜ auhindu.

Viie etapi järel on noorteklassis jäme ots Vändra poiste käes: sarja liidrikohta jagavad võrdselt 21 punktiga Marten Põder ja Armin-Marlon Mängel ning kolmandat kohta hoiab Romet Reisin.

Esikveoliste klassis juhib karikavõistlusi Aivo Ojala, talle hingavad kuklasse Janno Õis ja Marko Andreas Muru. Tagaveoliste autode edetabeli esikolmikusse kuuluvad Henri Puhmas, Kauri Metsaots ja Kristjan Ojaste.

Vabaklassi arvestuses hoiab liidrikohta Ameriico Jõffert, teisel kohal on Ainar Arula ja kolmandal Arvo Aarde. Rahvakrossis on senistel etappidel enim punkte kogunud Vahur Kupper, liidrile järgnevad Ivo Uutar ja Einar Heljand.

“Laitse võistlusega jõuame selle aasta superkrossihooaja teise poolde,” rääkis Erki Spordi president Eiki Eriste. “Juulis sõidame Raplamaal Ohekatkul, augustis Võrumaal Missos, septembris Põltsamaa külje all Piiroja rajal ja sarja võitjad selguvad 7. oktoobril Pärnumaal Taali krossirajal. Senistel etappidel on kõigis masinaklassides kokku startinud 43 autosportlast.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles