Häädemeeste ei taha terviserada linnale anda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeeste valla eelkäija Tahkuranna vald tegi juba 2013. aastal taotluse ­Pärnu maavalitsusele raja aluse maa endale saamiseks.
Häädemeeste valla eelkäija Tahkuranna vald tegi juba 2013. aastal taotluse ­Pärnu maavalitsusele raja aluse maa endale saamiseks. Foto: Ardi Truija

Pärnu linnavalitsus tegi ettepaneku anda Pärnu linna munitsipaalomandisse Häädemeeste vallas Reiu külas asuv Reiu–Raeküla terviseradade maa-ala avalikult kasutatavaks puhkealaks, aga Häädemeeste vallavolikogu ei nõustunud sellega.

“Pärnu linnavalitsuse hinnangul oleks Pärnu linnal kui maaomanikul suurem võimalus panustada Reiu–Raeküla terviseradade arendamisse ja haldamisse, pakkumaks viise harrastus­spordiga tegelda ja aktiivse puhkuse veetmiseks,” selgitas linnavalitsuse kommunikatsiooniekspert Gerli Kõiv.

Häädemeeste vallavanem Karel Tölp imestas, et Pärnu linn on Reiu–Raeküla terviseraja teema uuesti üles võtnud, sest maa omandiküsimused on varem kokku lepitud. “Linn ei ole meiega seitse–kaheksa aastat Reiu–Raeküla terviseraja maaküsimustes rääkinudki. Meile tuli üllatusena, kui saime maa-ametilt kirja, milles anti teada, et Pärnu linn soovib järsku maad enda omandisse,” ütles Tölp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles