Motomehed jahtisid kolmapäevakrossi auhindu

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaherattaliste tsiklite taltsutajad sööstavad rajale.
Kaherattaliste tsiklite taltsutajad sööstavad rajale. Foto: Rauno Kais

Pärnu motoklubi kolmapäevakrossi sarivõistluse neljandal etapil selgus lennuvälja motopargi rajal paremus kolmes masinaklassis.

Kaherattaliste tsiklite taltsutajate võistlusel oli kahe sõidu kokkuvõttes parim Harri Kullas Pärnu motoklubist, võitjale järgnesid Indrek Mägi (Mägi Racing) ja kodurajal kihutanud Jörgen-Matthias Talviku. Esimese kuue hulka mahtusid veel pärnakad Karl Saat ja Marek Künnapas ning Priit Biene klubist Redmoto.

Noorte motomeeste konkurentsis võttis etapivõidu Pärnu klubi tulevikulootus Tristan Loob, teise koha vääriliselt kihutas Enrico Peilman (Redmoto) ja kolmandaks tuli Aron Annerviek (Pärnu MK). Esikolmikule järgnesid Pärnu poisid Lennart Samuel Talviku ja Leslie Puller ning Redmoto klubi sõitja Aston Allas.

Quadracer'ite võidusõidul oli kiireim Martin Adamson (Redmoto), teisena lõpetas Rene Tarend (Sõmerpalu MK) ja kolmanda koha sai Argo Abel (Kagu MK).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles