Horoskoop, 15. juuni 2018

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

See ei ole just parim päev oluliste inimeste, eriti pereliikmetega diskuteerida. Üldine toon on negatiivne ja kaasvestlejad teravad.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Lihtne on murekoorma alla ­vajuda ja pessimist olla. Pea siiski meeles, et muretsemine ei vii kuhugi.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Miks on nii vähe raha järel, kuigi kuu lõpuni on veel aega? Tunned end pankrotistununa. Tere tulemast klubisse! Miljonid inimesed tajuvad olukorda samamoodi.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Merkuur on sinu tähemärgis Saturni vastas. See muudab arutelud keeruliseks. Inimesed on nüüd üksildased ja erak­likud.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Suudad täna paljuga ühele poole saada, kui tegeled tähen­dusrikka uurimistööga. Sa ei lõpeta enne, kui oled leidnud otsitava.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Keegi sinust vanem annab sulle nõu. Kui nii, mõjuvad õpetussõnad sulle depressiivselt. Ära muretse, sest kõik tunnevad end praegu masenduses olevat. Jätka naeratamist.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Kehv päev vestelda ülemuste, vanemate ja muude tähtsate isikutega, kuna nad on negatiivsed ega julgusta üksteist. Lükka otsuste langetamine edasi.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Mõni professor või õpetaja kärbib su tiibu. Keegi ei ilmuta ülemäärast innukust, kuid pead julge olema.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

See ei ole hea päev otsustada, kuidas midagi jagada, kuna keegi ei jää tulemusega rahule. Tunned end petetu või kehvasti kohelduna.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Arutelu partneri ja sõpradega võib negatiivselt mõjuda. ­Vahest valmistavad nad sulle pettumuse. Kasuta oma energiat pigem tõhusaks tööks.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Suudad palju korda saata tööd tehes. Sul jätkub pealehakkamist, keskendumisvõimet ja silma detailidele – pühendu sellele.

KALAD (19. II – 20. III)

Lapsed tähendavad vastutust. Pea meeles, et kui puutud ­kokku endast pisematega, ei maksa olla kriitiline. See vaid surub nende tahet maha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles