Jagor plaanib EM-finaali uksele koputada

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londonis kergejõustiku maailmameistrivõistlustel läbis ­Jagor poolfinaali 50,43ga. Eeljooksus sai ta kirja 49,81.
Londonis kergejõustiku maailmameistrivõistlustel läbis ­Jagor poolfinaali 50,43ga. Eeljooksus sai ta kirja 49,81. Foto: Tairo Lutter / Postimees

400 meetri tõkkejooksja Jaak-Heinrich Jagor jooksis Soomes Espoos MotoGP-nimelisel võistlusel hooaja tippmargi 50,05 ja täitis Euroopa meistrivõistluste normatiivi. EM-norm on 50,70.

28aastane pärnakas edestas teisena lõpetanud poolakat Patryk Dobekit vaid sajandikuga. Kolmandana ületas finišijoone iirlane Paul Byrne, kes tõketega staadioniringi ­läbis ajaga 51,32.

Soomes tegi Jagor hooaja teise stardi. Eelmise kuu lõpus avavõistlusel Riias jooksis ta tõketega staadioniringi 51,3ga. “Riias oli kõvasti ilmaga maadlemist ja see päris ­õiget taset ei näidanud,” kinnitas pärnakas. “Talvine vigastus on nii palju välja ravitud, et enam ei sega võistlemist. Treeningutel tuleb aeg-ajalt rohkem silma peal hoida.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles