Neli meetrit seina vaikuse nimel

Karin Allik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel teelõigul Pärnus Riia maanteel sõidab tihedamal ajal ­ligemale 11 600 ­autot ööpäevas. Müratase on tublisti üle riikliku piirmäära.
Sellel teelõigul Pärnus Riia maanteel sõidab tihedamal ajal ­ligemale 11 600 ­autot ööpäevas. Müratase on tublisti üle riikliku piirmäära. Foto: Urmas Luik

Viie aasta pärast peaks Pärnu linnapildis ilutsema üle poole kilomeetri seina, mis oma kõrguse poolest võiks konkureerida mõne tänavaäärse majagagi.

Nimelt andis teisipäeval maanteeamet välja järgmise viie aasta tegevuskava, piiramaks mürataset maanteeäärsetes piirkondades ja puudutamata ei jäänud Pärnu ega Pärnumaagi.

“See on hädavajalik,” kinnitab Raeküla kooli direktor Liilia Oberg. Maanteelt kostev segab Obergi sõnutsi praegu kooli tööd: päikesest palavaid klassiruume tuulutada ei saa, sest aknast tulev müra on väljakannatamatu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles