Vanemad kaebasid lasteaia kehva maine üle (1)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammsaare lasteaed, ülekäigurada ning parkimisprobleem.
Tammsaare lasteaed, ülekäigurada ning parkimisprobleem. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Neli lapsevanemat edastasid Pärnu abilinnapeale Marko Šorinile pöördumise, tundes muret Pärnu Tammsaare lasteaia halva maine pärast ja tehes etteheiteid lasteaia juhataja kohta.

Abimeerile saadetud kirjas juhitakse tähelepanu rühmade sulgemisele, lasteaia juhtkonna pinnapealsusele probleemide lahendamisel, tõrkeid info liikumisel ja inimlikkuse puudumist õpetajate koondamisel.

Šorini sõnutsi tuli talle veidi üllatusena, et vanemad ei pöördunud murega lasteaia hoolekogu või linnavalitsuse haridusosakonna, vaid otse abimeeri poole. “Kindlasti ei muuda see asja sisu,” tõdes Šorin, märkides, et pöördumises esitatud materjal vajab põhjalikku tutvumist. “Ühe lasteaia piires inimsuhetest tekkinud probleemid on keerulised. Kindlasti kohtume ja räägime lasteaia töötajate, juhtkonna ja teiste asjaosalistega ning otsime lahendusi,” ütles ta. “Tähtis on teemat erapooletult käsitleda ja emotsioonid kõrvale lükata.”

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles