Autosportlased kihutasid Laitse rajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Honda Civicut taltsutav Vändra noormees Janno Õis pani Laitse rajal esiveoliste autode finaalis oma paremuse maksma.
Honda Civicut taltsutav Vändra noormees Janno Õis pani Laitse rajal esiveoliste autode finaalis oma paremuse maksma. Foto: Pille Russi

Pärnumaa tehnikaspordiklubi Erki Sport superkrossi karikasarja kuuendal etapil jahtisid nelja masinaklassi sõitjad Laitse rallipargi rajal OÜ Autostocki auhindu.

Esiveoliste autode finaalis tuiskas esimesena finišisse Janno Õis (Honda Civic), kannul sama marki masinat taltsutav Aivo Ojala ja kolmanda auhinna teenis Lauri Vadi (Lada Samara). Vabaklassis tuli etapivõitjaks Ainar Arula (Mitsubishi Lancer Evo 6), talle järgnesid Subaru Imprezadel sõitvad Ameriico Jõffert ja Arvo Aarde.

Tagaveoliste autode RWD-klassis võitis Laitse krossi Henri Puhmas (Audi Coupe), teisena lõpetas Vjatšeslav Serov (Ford Sierra RS Cosworth) ja kolmas oli Andrus Vendel (BMW 318). Rahvakrossi arvestuses oli kiireim Margus Suigusaar (Opel Astra), teise auhinna vääriliselt kihutas Erki Külvi (Honda Civic) ja kolmandana ületas lõpujoone Einar Heljand (Opel Astra).

Võistluspäeva viimase vaatuse, seitse ringi kestnud superfinaali võitis Aivo Ojala, teise koha sai Suigusaar ja kolmas oli Külvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles