Lõputöödes on iva poliitikutelegi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ Pärnu kolledži tudengi Sandra Lillepa lõputööst selgus, et Lottemaa teemapargi külastajad on rahul näitlejatega ja lapsesõbraliku keskkonnaga.
TÜ Pärnu kolledži tudengi Sandra Lillepa lõputööst selgus, et Lottemaa teemapargi külastajad on rahul näitlejatega ja lapsesõbraliku keskkonnaga. Foto: Urmas Luik

Milline on lastekaitsetöö kuvand elanike hulgas? Mis mõjutab Lottemaa teemapargi külastajate rahulolu? Kuidas aitab asenduskodu noori iseseisvaks eluks valmistuda?

Neid ja muidki teemasid käsitlesid lõputöödes Tartu üli­kooli Pärnu kolledži 131 tänavust lõpetajat. Nii põhjalikult ja pädevalt, et seadusi treivatel ja meie elu suunavatel poliitikutel tuleks ­argielu tundmiseks neisse süü­vida.

Pärnu kolledži kiitusega lõpetajate hulgas on avatud ülikooli turismi ja hotelliettevõtluse eriala magister Anneli Haabu, kelle teema oli “Turismisihtkoha arendus- ja turundusorganisatsioonide arenguvõimalused Eesti näitel”. Tööd juhendas kolledži turismimajanduse assistent Tatjana Koor ja retsenseeris rahandusministeeriumi maakondliku arendustegevuse nõunik Urmas Kase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles