Peremees: Iga päev pole püstoliga jooksmist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne prefektuuri kiirreageerijate juhi Sander Peremehe sõnutsi ­lahendavad nad tava­pärastel tööpäevadel suhtevägi­valla juhtumeidki.
Lääne prefektuuri kiirreageerijate juhi Sander Peremehe sõnutsi ­lahendavad nad tava­pärastel tööpäevadel suhtevägi­valla juhtumeidki. Foto: Mailiis Ollino

Läinud neljapäeval rullus Pärnus Pikal tänaval lahti situatsioon, kus pereliikmetega tülli läinud 50aastane mees ähvardas aknast välja hüpata. Olukorra lahendasid kiirreageerijad, kes korterisse sisenesid ja agressiivse mehe kinni pidasid. Need olid Lääne prefektuuri kiirreageerijad, kelle juht Sander Peremees loodab üksusesse leida lisajõudu.

Pärnus alustasid kiirreageerijad jaanuaris. Kuidas teil läinud on?

On olnud huvitav aeg ja väljakutseid on jagunud. Saime väga head mehed. Neil on sära silmis ja nad on motiveeritud seda tööd tegema. On näha, kuidas nad tahavad oma panust anda. Üks jagu on meil koos, nüüd komplekteerime teist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles