Võrkpallimeeskonna kapten läheb suurima konkurendi ridadesse

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli aastat Pärnu võrkpalliklubi värve kaitsnud temporündaja Harri Palmar mängib tuleval hooajal Saaremaa meeskonnas.
Neli aastat Pärnu võrkpalliklubi värve kaitsnud temporündaja Harri Palmar mängib tuleval hooajal Saaremaa meeskonnas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pärnu võrkpalliklubis kaptenipaela kandnud temporündaja Harri Palmar sõlmis lepingu pärnakate suurima konkurendi Saaremaa võrkpalliklubiga, mis lõppenud hooajal noppis nii Balti liiga võidu, Eesti meistritiitli kui ka karika.

Palmar ütles, et kuna ta oli viimased neli aastat Pärnu klubis mänginud, tundus, et on õige aeg edasi liikuda ja Saaremaa meeskond näis selleks parim variant.

“Saaremaa klubi on küll veel väga noor, kuid juba eelmisel aastal oli näha, et seal tehakse asja professionaalselt ja kõrgete sihtidega. See läheb minu mõtetega hästi kokku. Kindlasti hakkan ennast väga koduselt ja mugavalt siin tundma,” kommenteeris Palmar.

Mere taha suundumine polnud juhuslik, sest Palmaril on Saaremaa juured. Tema ema on sündinud ja üles kasvanud Kuressaares. Veel elavad seal tema vanaema ja paljud sugulased.

Saaremaa võrkpalliklubi osaleb tuleval hooajal Euroopa tugevuselt kolmandas eurosarjas CEV Challenge Cupil. Sama sarja osalussoovist on teatanud Pärnu meeskondki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles