Kabli rannateenindus toppab

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Sel ­kevadel on ­näha, et siin on tööd tehtud, kõrkjaid on niidetud ja kivide ­vahelt liiva pühitud,” räägib Kabli rannas 2001. aastast suvi­tanud pealinna proua Leili.
“Sel ­kevadel on ­näha, et siin on tööd tehtud, kõrkjaid on niidetud ja kivide ­vahelt liiva pühitud,” räägib Kabli rannas 2001. aastast suvi­tanud pealinna proua Leili. Foto: Mailiis Ollino

Vana-Ikla teest varjatud kauguses laial ja pikal Kabli ranna liiva­ribal jätkub ­varasuve nautlejaid, meres suplejaid, kes kurdavad kui ühest suust olematu teeninduse üle.

“Praegu ei ole hooaeg alanud, aga saame hakkama: jook ja söök on meil kaasas, sest kohvik veel ei tööta,” kostab Tõrvast tulnud Asta­. Tallinna proua Leili ütleb, et tema on Kablis suvitanud 2001. aastast. “Siin oli enne 2005. aasta uputust katusealune, kus müüdi jäätist ja vett, aga minna nüüd sinna putkasse ...” viipab Leili ­rannakohviku suunas, mis paraku on suletud.

“Kui on tohutu rahvas, tekib vetsuprobleem,” lisab Vaiki. “Varem oli ka siin puude all WC, nüüd tuleb joosta kohvikusse, seal on tasuline WC, 50 senti kasutamise eest.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles