Horoskoop, 20. juuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Tuleb suurepärane päev ­perekondlikeks aruteludeks. Paras aeg on sukelduda ­majapidamistöödesse, kuna usud, et suudad kõik korda seada.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Kõik vestlused on elavad ja sõbralikud, kuna Merkuur ja Jupiter löövad su tähemärgis tantsu. Naudi päeva!

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Tuleb suurepärane päev ­äritegevuseks. Usalda oma ideid, kuidas raha teenida. Mõtled suurelt ja oled millegipärast elevil.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Merkuur on sinu tähemärgi vastas ühes Jupiteriga, täites su positiivse energiaga. Kui suhtud endasse ja oma tulevikku hästi, ei saa sind miski peatada.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Tunned ennast hästi. Otsi ­viise, kuidas kulisside taga töötades kedagi aidata. Kõik hea, mida teed teistele, tuleb ühel päeval sulle ringiga ­tagasi.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Naudid endast nooremate inimestega töötamist. Keegi võib üritada sinu tulevikuplaane suunata või suurendada sinu ambitsioonikust.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Käes on suurepärane päev ülemuste, vanemate ja õpetajatega suhtlemiseks, kuna inimesed on meelitatud sinu positiivsest ja võitjalikust suhtumisest.

SKORPION (23. X – 21. XI)

On ideaalne päev reisiplaane teha. Ühtlasi otsid viise treeninguteks ja haridustee jätkamiseks.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Arutelud pärandite, jagatud vara, kindlustuse ja muu ­sellelaadse üle kulgevad ­edukalt, kuna inimesed on helded. Tuleb ainult kohale ilmuda.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Sinu kokkupuuted partnerite ja lähedaste sõpradega on positiivsed. Mõni tuttav võib sulle tutvustada kedagi teistsugust.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Tööreise kipub ette tulema. Kolleegid seisavad rõõmuga sinu kõrval, kuna sul jagub oivalisi ideid.

KALAD (19. II – 20. III)

Tuleb lõbus ja mänguline päev. Naudi lastega lustimist. Romantikagi puhkeb õi­de, kui sellele võimalus anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles