Moefotograafi piltidel kannavad rõivaid tuntud suvepealinlased

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veel seitse aastat tagasi juhatas pärnakas Marjaana Vaher vägesid Terviseparadiisi veekeskuses, boolingus ja Spa&Sport spordiklubis ning Tervise vabaajakeskuses. Tegi siis endalegi ootamatult järsu kannapöörde, kirjutas päevapealt lahkumisavalduse ja võttis esimest korda kätte fotokaamera. Nüüd on temast saanud hinnatud moepiltnik, kes homme avab oma esimese näituse.

Vaheri elumuutus algas koti­inventuurist. Või õigemini sinna pistetud paberitükist. Naistel koguneb käekotti ju ikka igasuguseid vajalikke ja tarbetuid asju. Paberilehe oli Vaher sinna pistnud mõni päev varem ja selle siis unustanud.

“Leian, et iga inimene on oma õnne sepp ja elu on kogemiseks, tahaks ju palju eri asju proovida ja näha. Ja juhuste virvarris tegin endale ühel hetkel mälu äkkrünnaku, nii nagu paljud mõtlevad: tahaks midagi huvitavat teha, aga mis imeasi see oleks, mis mulle sobiks? Kirjutasin üles kõik põnevad teemad, mis mulle huvi pakuvad, spordist ja inimestest ilu ja riieteni,” meenutab Vaher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles