Hea ettepanek, aga valelt erakonnalt

Helle Kullerkupp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavolikogu EKRE fraktsioon kavatseb korrata ettepanekut, et lasterikastele peredele määrataks huvihariduse toetus leibkonna sissetulekust sõltumata.
Pärnu linnavolikogu EKRE fraktsioon kavatseb korrata ettepanekut, et lasterikastele peredele määrataks huvihariduse toetus leibkonna sissetulekust sõltumata. Foto: Urmas Luik

Eesti Konservatiivsesse Rahvaerakonda (EKRE) kuuluv Pärnu linnavolikogu sotsiaalkomisjoni aseesimees Helle Kullerkupp lubab: nende erakond algatab uuesti muudatusettepaneku, et laste­rikkad pered saaks huvihariduse toetust ­sissetulekust sõltumata.

Pärnu linnavolikogu on selles koosseisus koos käinud veidi üle poole aasta. Üle kivide ja kändude läheb vastse omavalitsuse kodanikele oluliste seadusaktide vastuvõtt. Põhjuseks sageli vale erakonna tehtud ettepanek, mis koalitsioonis on kokku lepitud maha hääletada.

Jätkuvalt on enne valimisi tavaks rääkida rahvastikuprobleemidest, seejuures on lubatud erilist tähelepanu pöörata lastega peredele, iibele, rahvastikule, pensionäridele, tervishoiule, hoolekandele ehk eriti tundlikele ja hulga raha nõudvatele valdkondadele. Just neid jutupunkte lubatakse ellu viia, mis ongi kohaliku omavalitsuse otsene ülesanne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles