Horoskoop, 21. juuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Ole viisakas ja varu kannatust partneri ja sõpradega ­suheldes, kuna inimesed on justkui piiri peal. Armusuhetes võib probleeme ilmneda.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Ole kannatlik kõigiga, kellega kokku puutud. Inimesed ärrituvad täna kergesti ega vali sõnu.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Vanemad ei tohi lastega aega veetes kärsituks muutuda. Arutelud raha üle ei kulge samuti nii libedalt, kui loota võiks. Ära siiski heida meelt.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Vaidlused raha ja positsioonide üle kipuvad päevakorda kerkima. Suuna energia pigem­ töö tegemisse: eriti kosutav on aias askeldada.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Suhted partneri ja lähedaste sõpradega toovad kaasa ­katsumusi. Ära ole kriitiline, keskendu hoopis sellele, kuidas midagi paremaks muuta.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Ära muutu kolleegidega suheldes kärsituks. Vaidlused millegi jagamise ja tegemise üle ei lähe hästi. Selle asemel et lapsi kritiseerida, toeta neid.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Varu partneri, ülemuste ja muude oluliste inimeste suhtes kannatust. Kõik otsivad tüli ja põhjust pahandada.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Tunned, et kodus on tekkinud kaos. Püüa sellega toime tulla nii hästi, kui oskad. ­Jälgi, et väljendaksid ennast selgesõnaliselt, kui kõneled poliitikast ja religioonist.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Kuna vaidlused puhkevad kergesti, võivad need põhjustada liiklusraevu. Hoidu konfliktist iga hinna eest.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Ole end väljendades konkreetne ja vaata, et sind vääriti ei mõistetaks. Ära sõnele raha ega positsioonide üle, keskendu hoopis oma tööle.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Sul jagub ohtralt energiat, kuna Marss on sinu tähe­märgis ühes Veenusega. See tähendab, et sõnalahingud kipuvad hõlpsasti puhkema.

KALAD (19. II – 20. III)

Kuigi oled mängulises tujus, võid sattuda vaidlusse jagatud vara pärast või jääb kellelegi ette sinu panus millessegi. Keskendu iseendale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles