Steven Puust kerkis Balti meistrivõistluste liidriks

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toyota Yarist taltsutav pärnakas Steven Puust juhib kahe etapi järel Balti meistrivõistlusi.
Toyota Yarist taltsutav pärnakas Steven Puust juhib kahe etapi järel Balti meistrivõistlusi. Foto: Läti Autospordiliit

Pärnumaa tehnikaspordiklubi Erki Sport võidusõitja Steven Puust kihutas Riias Bikernieki rajal autode ringrajasõidu Balti meistrivõistluste teisel etapil Super 1600 klassis esimese auhinna vääriliselt ja tõusis sarja liidriks.

Läinud aastal Balti meistritiitli võitnud Toyota Yarisel sõitvale Puustile järgnevad venelane Vladimir Cherevan (VW Polo) ja lätlane Reinis Trups (MG ZR).

Klassis BTC1 juhib kahe etapi järel edetabelit Erki Spordi klubist tuule tiibadesse saanud Peeter Peek (Honda Civic), teisel kohal on Karolis Gedgaudas (Honda Civic Type-R) Leedust ja kolmandat kohta hoiab Andrey Ermolov (BMW E46) Venemaalt.

Ajalooliste vormelautode meistrisarjas kuuluvad esikolmikusse Taavi Kuul (Estonia 21M), Indulis Rukuts (Rukuts-3) ja Jaak Kuul (Estonia 21-10).

Kokku on Balti meistrivõistlustel kuus etappi. Kodukandi autospordisõbrad saavad omadele pöialt hoida 1. juulil Audru ringrajal Suurel Võidusõidul.

Pildi allkiri

Toyota Yarist taltsutav pärnakas Steven Puust juhib kahe etapi järel Balti meistrivõistlusi.

FOTO: Läti autospordiliit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles