Pärnu vutinaised teenisid Leedus punkti

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond läks Leedus Kaunases peetud Balti liiga matšis kohaliku Žalgirise vastu kolm korda juhtima, kuid lasi vastastel tulemust kolm korda viigistada ja lõpuks oli tablool 3:3.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond läks Leedus Kaunases peetud Balti liiga matšis kohaliku Žalgirise vastu kolm korda juhtima, kuid lasi vastastel tulemust kolm korda viigistada ja lõpuks oli tablool 3:3. Foto: Mfk Kauno Žalgiris

Pärnu jalgpalliklubi naiskond läks Leedus Kaunases peetud Balti liiga matšis kohaliku Žalgirise vastu kolm korda juhtima, kuid lasi vastastel tulemust viigistada ja lõpptulemusena oli tablool 3:3.

Pärnu naiskond asus mängu juhtima 20. minutil nurgalöögist, kui trahvikastist suunas palli edasi Saskia Sonnberg ja selle lõi väravasse Ulrika Tülp.

Pärnakate eduseis kadus kõigest kaks minutit hiljem, kui leedukad napsasid vahelt Evelyn Šilina nõrga tagasisöödu ja väravavahiga silmitsi sattudes lükkas Žalgirise ründaja palli võrku.

Pärnu naiskond taastas oma eduseisu 55. minutil, kui Kaunase naiskonna väravavaht ei suutnud tõrjuda Kristina Bannikova lööki.

Selgi korral vastasid leedulannad kiiresti – kõigest kahe minuti pärast lõi kodunaiskond nurgalöögi järel viigivärava.

Kolmandat korda asus Pärnu naiskond mängu juhtima 61. minutil, kui nõelati vastast kiirest kontrarünnakust. Tülp suutis palli pikendada paremale äärele, kust Bannikova leidis trahvikastist Elizaveta Rutkovskaja, kellest põrkus pall väravasse.

Žalgiris suutis taas mänguseisu 68. minutil viigistada, mis tähendas mõlemale naiskonnale tabelisse üht punkti.

Balti liigat juhib neljast mängust 12 punkti kogunud Valgevene naiskond FC Minsk. Teisel kohal on neljast mängust teenitud üheksa punktiga Šiauliai Gintra-Universitetas (Leedu).

Pärnu naiskond on kolmest mängust saadud nelja punktiga kolmas, nende seljataga on kolme punktiga Tallinna FC Flora, kel on peetud kaks kohtumist. Viies on sama punktisummaga (kolmest mängust) Rīgas FS (Läti).

Žalgiris teenis neljandas mängus Pärnu vastu oma esimese punkti ja on kuues. Seitsmendal real on FK Liepāja (Läti), kellel pole õnnestunud kahe kohtumisega punktiarvet avada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles