Pühade ajal tabati 20 alkoholi tarvitanud juhti

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseimasin. Foto on illustratiivne.
Politseimasin. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Lääne prefektuuri teatel tabati nädalavahetusel Pärnumaal  20 alkoholi tarvitanud autojuhti.

„Reede õhtust laupäeva õhtuni tabati viis alkoholi tarvitanud autojuhti. Üleeile õhtust eilse õhtuni tabati 15 alkoholi tarvitanud autojuhti,” teatas prefektuuri pressiesindaja Kristi Raidla.

Eilsest õhtust täna hommikuni alkoholi tarvitanud autojuhte ei tabatud, kuid hommikuse reidi käigus tabati kaheksa alkoholi tarvitanud autojuhti.

„Pühade perioodil oli politsei väljas täiendavate patrullidega ja Pärnumaal puhutati enam kui tuhandet autojuhti. Kahetsusväärne on, et tabasime nädalavahetusega roolist mitukümmend alkoholi tarvitanud autojuhti. Kui otsustatakse peol alkoholi tarbida, siis tuleb hiljem oma sõite planeerides arvestada, et enne seda tuleb end korralikult välja puhata ja olla täiesti kindel oma kainuses," rääkis Pärnu politseijaoskonna patrullitalituse juht Henry Murumaa.

"Samas on mul hea meel tõdeda, et suurem osa inimestest veetsid pühad mõistlikult ja rahulikult. Tegelikult ka valdav osa autojuhtidest liikleb turvaliselt ja teistega arvestades. Olen tänulik tähelepanelikele kodanikele, kes on andnud meile võimalikest joobes autojuhtidest teada," nentis Murumaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles