Droonivideo ja galerii: Pärnu Kesklinna sild saab värske asfaltkatte (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööpäevaks remondi tõttu suletud Pärnu Kesklinna sild saab täna hilisõhtuks värske asfaltkatte.

Üle silla pääsevad asfaltimise ajal vaid linna- ja kaugliinibussid ning politsei, päästeameti ja kiirabi operatiivsõidukid. Teised peavad jõe ületamiseks kasutama Papiniidu silda.

Varem on silla remontimise ajal tulnud ette vahejuhtumeid, kus mõni liikleja ei pea liiklusmärke miskiks ja pressib end hoolimata teetööst ikka sillalt üle. „Meil on silla otstes selleks puhuks reguleerijad, kes jälgivad, et sillale pääseks vaid need sõidukid, kellel selleks vajadus ja luba,” rääkis teekatte paigaldanud firma OÜ Viamer Grupi projektijuht Kristjan Kikkas. „Ilma ei saakski, sest alati on mingi protsent inimesi, kes arvab, et nendele märgid ei kehti.”

Pärnu linnavalitsuse teatel võeti Kesklinna silla asfaltimine käsile, sest silla katend oli kulunud ja seal olid sügavad pikirööpad.

Kikkase jutu järgi läheb uue teekatte paigaldamisega kindlasti õhtul kella kümneni. „Teeme kõik endast oleneva, et töö tähtajaks valmis saab,” sõnas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles