Mudilased pääsesid vallamajja kolimisest

Kerstin Meresma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remondi ajal on kõrvalistel isikutel keelatud liikuda vanas majas ja õuel, ometi haigutavad ehitusala ümbritsevas aias suured avad.
Remondi ajal on kõrvalistel isikutel keelatud liikuda vanas majas ja õuel, ometi haigutavad ehitusala ümbritsevas aias suured avad. Foto: Mailiis Ollino

Tori valla Sauga aleviku Jänesselja lasteaias algasid juunis mahukad renoveerimistööd, mis praeguste plaanide järgi kestavad detsembrini. Selleks ajaks on hoone vanas ­tiivas tegutsenud lapsed ümber kolitud ajutistesse ruumidesse maja uude ossa.

Jänesselja lasteaia direktori Aina Alunurme sõnutsi kaaluti laste paigutamist teise hoonesse või lasteaeda seni, kuni teati, et remont tuleb kevadel. “Raha ­saime juba eelmisel aastal ja olime valmis, et remondiks läheb varem­,” selgitas Alunurm. Esmalt pidi töö algama märtsis. “Siis ­pidasime küll vallaga nõu, et paigutada osa rühmi näiteks Sauga vana vallamaja ruumidesse,” lisas juhataja.

Teine tärmin oli mai, sellest sai aga juuni. “Seetõttu jäime pigem mõtte juurde, et proovime lapsed oma majas ära mahutada, ja arutasime vallaga, et ei võta sügisest sõimerühma lapsi juurde,” märkis Alunurm. Direktori sõnutsi käib kogu remont ettevõetud projekti ja investeeringu mastaabi tõttu vallavalitsuse kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles