Haiglaravil olnud vanaproua jäi koduta (1)

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilma Tindi korter oli omanike poolt segi pööratud ja osa mööblist välja lõhutud ajal, kui ta ise haiglas viibis. 
Vilma Tindi korter oli omanike poolt segi pööratud ja osa mööblist välja lõhutud ajal, kui ta ise haiglas viibis. Foto: Arvo Meeks

Vilma Tint sai 1967. aastal kooli lõpetamise järel ämmaemandana tööle asudes korteri oma tädile ja tema mehele kuulunud villas Pärnu ranna rajoonis. Suures majas anti Vilma ja tema abikaasa kasutada kaks tuba, köök ja tualett. Vahepeal suri Vilma mees, niisamuti lahkusid siitilmast maja omanikud ja villa läks 2007. aastal nende järeltulijale. Uue omaniku algatusel sõlmiti üürileping ja Vilma Tint hakkas peale kommunaalkulude iga kuu renti maksma.

Nüüd on aga asjalood sellised, et 81aastane naine sai pärast haiglas veedetud viit kuud välja, aga tema korter on segi pööratud, osa mööblit välja lõhutud. Omanik alustas seal remonti ja on esitanud nõude, et kõik asjad tuleb 1. juuliks välja viia. Samuti kinnitas ta, et vanaproua on praeguseks tema majast välja kirjutatud.

Praegu on Vilma Tint Tallinnas oma õetütre Liia Rebase pool.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles