Teateid korvpallirindelt: Sutt jääb Pärnusse

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viskav tagamängija Saimon Sutt pikendas Pärnu Sadama korvpallimeeskonnaga lepingut.
Viskav tagamängija Saimon Sutt pikendas Pärnu Sadama korvpallimeeskonnaga lepingut. Foto: Ardi Truija

Tunamullu Pärnu Sadama korvpallimeeskonnaga liitunud tagamängija Saimon Sutt jätkab uuel hooajal suvepealinna meeskonnas.

„Pärnu meeskond on praegu Eestis üks parimaid, kus areneda ja tahaks ikka selle medali ka meie noore satsiga siia tuua,” rääkis väljakul teist positsiooni mängiv Sutt pärast lepingu sõlmimist.

„Treener on meil hea ja mänguaega sain kõvasti, seega miks mitte uuesti Pärnu mees olla,” jätkus Sutil kiidusõnu meeskonna juhendajale Heiko Rannulalegi.

Üks põhjusi, mis Sutt suvepealinna jäämist eelistas, oli siinne publik. „Fännide toetus on oluline, see et nad mind publiku lemmikuks valisid, andis otsusele kaalu juurde. Hea on mängida kohas, kus sa inimestele meeldid,” ütles ta.

Suti jutu järgi uurisid tema plaanide kohta teisedki klubid, kuid ükski pakkumine polnud väga tõsine.

Sutt kogus eelmisel hooajal mängus keskmiselt 13 punkti ja võttis viis lauapalli. Mänguaega kogunes Sutil keskmiselt ligemale 33 minutit mängu kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles