Linnasüdame rahvarohkus ja kehvad teed sunnivad rulluisutajad tööstusalale

Karoliine Aus
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Rulluisumaratoni rajaskeem
Pärnu Rulluisumaratoni rajaskeem Foto: Uusmaa Rullituur

Ülehomme toimub Pärnu rulluisu­maraton olude sunnil Loode-Pärnu tööstusalal. Hansapäevade pärast on eesootaval nädalavahetusel Pärnu kesklinnas rohkelt rahvast ja tänavate turvamine ja sulgemine kesklinnas rulluisumaratoniks oleks peaaegu võimatu.

Otsusele, et üldise turvalisuse huvides tuleb maraton viia südalinnast äärelinna Loode-Pärnu tööstusalale, jõudsid linnavalitsus ja maratoni korraldusmeeskond vaid mõni nädal enne üritust. Praegu tühjana seisev rahulik teedevõrgustik Loode-Pärnus on Uusmaa Rullituuri korralduskomitee esimehe Jaanus Ritsoni sõnutsi parim koht. Seal häirib rulluisuvõistlus linnarahva ja turistide liikumist kõige vähem. “Kesklinna kahjuks räägib osaliselt viletsas seisus tänavate teekate,” tõdes Ritson. See-eest on tööstuspargi teede kvaliteet laitmatu ja tagasipöörded toimuvad maratoni ajal ringteedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles