Katse: kuidas ja kui kiiresti toob e-pood toidukraami koju?

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coopi kuller ­toimetab ostukotte kodudesse iga päev 10–22.
Coopi kuller ­toimetab ostukotte kodudesse iga päev 10–22. Foto: Erakogu

Juba paar kuud on Pärnus võimalik teha toidupoe ostud kodunt lahkumata. E-poe teenust pakuvad siin nii Coop kui Selver. Selveri e-kaubanduse juht Gunnar Obolenski sõnas, et kuigi aprilli algul alustanud teenus tundus aprillinaljana, on praeguseks sellest saanud paljude pärnakate lemmikteenus. Coopi kommunikatsioonijuht Martin Miido märkis, et e-pood on Pärnus käivitunud väga edukalt. Selleks et jõuaks kõiki kliente teenindada, on juba palgatud rohkem tööjõudu ja seda plaanitakse teha veel. Pärnu Postimees uuris, mis on ­e-poe head ja vead.

Olgu öeldud, et mulle meeldib poes käia. Olen valiv ja otsin toidukaupa, mis säiliks veel võimalikult kaua. Seetõttu oli raske jätta kogu komplekteerimist kellegi teise hooleks. Tegin oma ­esimese e-ostu Coopist: tellisin lõuna paiku, kätte saamiseks valisin ajavahemiku kella 18–20 ehk aja, kui olen töölt koju jõudnud. Kuller jõudis kohale punktipealt ja toidukotid toodi ukse­lävele. ­Natuke riivas silma see, et minu 30eurone ostukorv oli pakitud kolme pooltühja kilekotti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles